clarficari membru student CFMR

Data postării: Feb 06, 2019 11:29:5 AM

Calitatea de membru activ se acorda fizicienilor medicali doar dupa finalizarea studiilor universitare de lunga durata (4-6 ani - licenta anterior anului 2004) precum si a studiilor in sistemul Bologna pentru care este obligatorie absolvirea ambelor cicluri de studii atat licenta (3 ani) + master (2 ani).

CFMR a facut o derogare pentru absolventii de licenta si master care inca nu au obtinut un job in domeniu in fizica medicala, dar isi continua studiile doctorale sa poata obtine sau sa-si mentina calitatea de membru student pana la obtinerea unui job cand automat devin membrii juniori sau activi, dupa caz.

Fizicieni medicali care urmeaza o a doua facultate (licenta, master, doctorat) nu mai pot obtine calitatea de membru student CFMR, deoarece se considera ca acestia au absolvit deja studiile minime necesare pentru a practica.

Nu este obligatorie obtinerea titlului de doctor pentru a profesa ca fizician medical, aceasta fiind una optionala.

Fizicianul medical care a obtinut deja calitatea de membru CFMR junior sau activ nu mai poate sa revina la calitatea de membru student.

Toti membrii studenti CFMR sunt rugati sa ne comunice la email office@cfmr.ro dovada ca sunt cursanţii înscrişi în programele de studii universitare de Fizică Medicală, Fizică şi/sau Medicină: ciclul I - licenţă, ciclul II - master şi ciclul III - doctorat, indiferent de forma de pregătire (învăţământ cu frecvenţă - IF, învăţământ fără frecvenţă - IFF, învăţământ cu frecvenţă redusă - IFR sau învăţământ la distanţă - ID, regim locuri finanţate de la buget sau cu taxă).

Se accepta adeverinta sau carnet student cu viza pe anul in curs.

Membrii studenti CFMR care nu ne comunica in termen de 30 de zile de la inceperea noului an universitar o dovada a detinerii calitatii de cursant, li se va atribui automat calitatea de membru asociat CFMR si vor achita cotizatia anuala in valoare de 100 lei/an.