Norme de securitate radiologică în practicile de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională

Data postării: Dec 21, 2021 9:15:1 PM

Referitor la transparenţa decizională privind proiectul "Norme de securitate radiologică în practicile de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională" elaborat de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN), Colegiul Fizicienilor Medicali din Romania isi exprima intentia de a transmite observatii si comentarii in interesul fizicienilor medicali din Romania si a unitatilor sanitare in care acestia lucreaza. Toti membrii CFMR sunt rugati sa transmita observatiile si  propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise la adresa de email office@cfmr.ro in termen pentru a fi incluse in adresa oficiala CFMR. 

Proiectul de act normativ se afla in dezbatere publica pe pagina web CNCAN www.cncan.ro fiind afisat de la 02.12.2021

Termenul limita pana la care se pot face propuneri este: 22.12.2021

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise, pana la data de 22.12.2021, pe adresele: B-dul Libertatii, nr.14, sect. 5, cod postal 040607, Bucuresti sau Str. Lt. Zalic, nr. 4, sect. 6, cod postal 060214, Bucuresti, e-mail: roxana.romanine@cncan.ro, office@cncan.ro

Observaţiile şi comentariile Colegiului Fizicienilor Medicali din România la proiectul de "Norme de securitate radiologică în practicile de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională"