Norme de securitate radiologică privind desfăşurarea practicilor de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională

Referitor la transparenţa decizională privind proiectul "Norme de securitate radiologică privind desfăşurarea practicilor de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională" elaborat de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN), Colegiul Fizicienilor Medicali din Romania isi exprima intentia de a transmite observatii si comentarii in interesul fizicienilor medicali din Romania si a unitatilor sanitare in care acestia lucreaza. Toti membrii CFMR sunt rugati sa transmita observatiile si  propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise la adresa de email office@cfmr.ro in termen pentru a fi incluse in adresa oficiala CFMR. 

Proiectul de act normativ se afla in dezbatere publica pe pagina web CNCAN www.cncan.ro fiind afisat de la 16.10.2016

Termenul limita pana la care se pot face propuneri este: 31.10.2019

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise si individual pe adresele: B-dul Libertatii, nr. 14, sect. 5, cod postal 040607, Bucuresti sau Str. Lt. Zalic, nr. 4, sect. 6, cod postal 060214, Bucuresti, e-mail: mirela.godeanu@cncan.ro; office@cncan.ro

Proiect "Norme de securitate radiologică privind desfăşurarea practicilor de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională"

Referat "Norme de securitate radiologică privind desfăşurarea practicilor de radiologie de diagnostic și radiologie intervențională"