Proiect noua organigramă a colegiului

Data postării: Apr 18, 2016 6:3:55 AM

CFMR supune la dezbatere publica planul privind propunerea de iniţiere a modificarii si aprobarii structurii organizatorice a Colegiului Fizicienilor Medicali din România. Noul plan are ca obiectiv infiintarea a 5 filiale CFMR pe regiuni istorice ale Romaniei pentru care va fi ales cate un vicepresedinte. 

Filiale CFMR vor avea rol de organizare evenimente locale si naţionale, constand in cursuri, conferințe, seminare, masă rotundă, workshop de Fizica Medicala si o mai buna interactiune intre fizicieni medicali la nivel regional.

Pentru perioada imediat urmatoare CFMR intentioneze sa organizeze astfel de evenimente de fizica medicala in fiecare an in diferite regiuni ale tarii.

O prioritate pentru gazduirea celor 5 filiale o au laboratoarele de fizica medicala in care se desfasoara activitatea profesionala si academica, prin organizarea de programe educationale de fizica medicala (predare cursuri universitare, specializari licenta, master si/sau doctorat in fizica medicala, etc.).

Propuneri de gazduire a sediilor celor 5 filiale CFMR:

Regiunea Banat & Oltenia:

Regiunea Crişana, Sătmar & Maramureş:

Regiunea Moldova & Bucovina:

Regiunea Muntenia & Dobrogia:

Regiunea Transilvania:

CFMR este deschisa pentru colaborari cu universitatii si institutii medicale, adunand la un loc intreaga diaspora romaneasca ce practica fizica medicala in strainatate.

O deosebita atentie o acorda fizicienilor medicali, elevilor, studentilor si profesorilor de fizica medicala din regiunile cu o populatie semnificativa romaneasca, dupa cum urmeaza:

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: office@cfmr.ro